Till minne av Snufkin

Snufkin nu har tassat vidare till den andra sidan. En av hennes tumörer (vid operationen i februari upptäcktes det ju att hon hade flera som var för små för att göra något åt då) hade växt sig väldigt stor, och det var bara en tidsfråga innan den skulle sprida sig till lungorna.

Hon fick somna in i hemmet. Jag och min sambo var på plats. Snufkin fick det bästa avslut som går att få. Veterinären var varm, empatisk, lugn och pedagogisk, och otroligt snäll och varsam med Snufkin. Hennes sista dagar fick hon extra mycket tonfisk och leverpastej (som hon älskade), kattmynta och gos med borste. När hon somnade in satt vi alla runt henne och klappade henne och såg till så att hon inte kände sig ensam. Jag tror att hon har haft det bra och känt sig älskad, även fast det har varit jobbigt för henne under perioden med våra andra katter, flytt, samt det hon har blivit traumatiserad av tidigare i livet, vad det nu kan ha varit.

Hon var så mysig och go och hade sina små knäppa egenheter, och jag är tacksam för att jag fick lära känna henne, och för att ni kunde rädda henne.

Kram Lisa

Snufkin
Snufkin

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 1234 70 48 21