Till veterinären

Lea klarade inte natten. Hon blev bara slöare och slöare. Gick inte att få i henne vätska alls. Hon somnade stilla in på förnatten. Leo mår inte bra på morgonen. Han har blivit uttorkad eftersom han inte fått i sig det han behöver. Jag tvångsmatar honom, men han börjar också vägra att svälja. Lolo och nu även Lukas är slöa. Jag får lättare i dem mat med nappflaskan. Lotten och Lita är de två som är piggast.

Jag pratar med veterinären och vi får komma dit. Alla kattungarna får antibiotika som injektion och vi sprutar in vätska under huden för att de snabbt ska få vätskan tillgodo. Veterinären tycker att Leo har dåliga odds för att klara sig, men jag vill att han ska få en chans i alla fall.

Jag hämtade ut mer medicin på apoteket och sen var det hem och fortsätta omvårdnaden. Jag tog med kattungarna hem till mig och hade dem i köket, för att ha bättre koll på dem. De fick sina mediciner. Jag matade dem under kvällen och in på natten. Sen var det bara att avvakta och se hur det skulle gå.

Sent på eftermiddagen blir Tjejen adopterad . Hon kommer att bo på landet och vara sällskapskatt, men hennes jobb blir att fånga möss på gården. Kan inte bli bättre.

Tjejen