Timmerstockar

Jag hörde någon som snarkade väldigt högt och ljudligt inne i katteriet på eftermiddagen. Vem var det? Jag tittade runt och lokaliserade vart snarkningarna kom ifrån. Det var Röding som sov djupt uppe i ett gömme. Han sov med öppen mun och snarkade högt.

Han är lite täppt i näsan igen. Han kom ju in till katthemmet med en kraftig luftvägsinfektion. Han avslutade sin andra antibiotikakur för några dagar sedan och nu börjar han bli täppt i näsan igen. Ska höra med Carl-Petter vad vi ska hitta på. För övrigt mår Röding jätte bra.

Röding

 

Styvmor och barn.

Kiara och Ellen

 

Jag hade en visning idag och jag måste säga att det var en ovanlig visning… Ja, själva visningen var som det brukar vara, men det var så att alla framåt-katterna höll sig undan och flera av de blyga katterna, som aldrig visar sig på visningar höll sig framme. Det var lite spännande att se.

Prillan kom fram på en gång och kelade. Hon visade inga tendenser alls till att vara blyg. Även Katt-Lotta, som inte heller brukar vara så pigg på att visa upp sig var väldigt öppen och följde efter för att få mer kel.

Prillan

 

Ett SMS till kom idag med 100 kr till katthemmet från Skövde 🙂

Ett paket från Örsundsbro anlände sent på eftermiddagen… Spännande tyckte vi alla. Både två- och fyrbenta.

Paket

 

Det var många saker var det i paketet. Kattleksaker, borste, en söt liten väska, brickor, skål till en transportbur…

Paket

 

Och många fina kattbäddar och gömmen. Tack till Monica 😀

Kattbäddar

 

Fick ett väldigt konstigt samtal på eftermiddagen… Det var en kvinna som ringde från ett förbund och samtalet inleddes med hur mycket hon älskade djur och katter speciellt och det lät som att de skulle sponsra katthemmet, men sedan vek samtalet 180 och det visade sig att hon ville att katthemmet skulle sponsra dem…?! Jag blev så paff att jag helt kom av mig…

Efter samtalet när jag berättade för Lotta och Jan, så kunde jag inte låta bli att bara skaka på huvudet och skratta, för det var så absurt. Att ett fattigt katthem skulle sponsra en annan förening med pengar, som inte ens har med katter att göra, är ju omöjligt och otänkbart. Vi har hjälp akutgruppen med mat en gång, för att mata hemlösa katter i olika kolonier, så det hade ju ett syfte. Jag skakar fortfarande på huvudet och ler oförstående…

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670