Tråkiga nyheter

Alladin fick ett kraftigt krampanfall och svarade inte på den muskelavslappnande medicinen som tidigare, utan anfallet fortsatte. Efter 15 minuter satte vi oss i bilen och åkte till veterinären, som inte kunde göra mer än jag redan hade gjort för att göra anfallet lindrigare. De kunde ta prover och ta reda på vad det var som orsakade anfallet, men det skulle ta flera dagar innan provsvaren kom och då kanske det i alla fall inte gick att göra något för honom. Jag ville inte att han skulle lida så länge, så jag beslutade att låta honom få somna in. Det var inte lätt att vara den som bestämmer ibland, men det var för hand bästa. Det är jag säker på.

Jag vill säga tusen tack till alla er som satt in pengar till Alladin för hans undersökningar och vård. Som ni vet går inga pengar oanvända på katthemmet.  

Alladin

 

Till lite roligare nyheter, så har vi fått in 2 450 kr vi Agria för nytecknade försäkringar! 😀 Det betyder att 49 katter blivit försäkrade 😀 Kanske någon hund med bland de 49.

Vi har tömt två bössor. Den på MT’s gav 257 kr och den hos oss på hund- och kattcenter gav 621 kr.

Samira har hittat sin nya favoritplats.

Samira

 

Två stycken som funnit varandra är Jane och Röding. De gillar varandra jätte mycket. De är också väldigt lika både i sitt sätt att vara, utseende och ålder. De skulle kunna vara syskon…

Jane och Röding

 

Några av de blygare katterna kom fram idag och tittade sig runt. Chris har inte lämnat sin box någon gång tidigare. Vi blev glatt överraskade. Till och med Prillan var med och var väldigt nyfiken.

Lotta med Ralle, Chris och Prillan

    

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670