Tre flyttar och en tillbaka

Systrarna Mimmi och Miranda blev adopterade idag. De flyttar till Sollentuna. Jag är jätte glad att de fick flytta tillsammans. De har bott 114 dagar på katthemmet.

Mimmi och Miranda

 

Jonna har också blivit adopterad. Hon har bott på katthemmet i 47 dagar och flyttar nu till Bergshamra.

Jonna

 

Paradis har kommit tillbaka idag. Hon trivdes tyvärr inte alls i sitt nya hem. Hon var väldigt otrygg och rädd. Hon skrek och jamade hela tiden. Inget av det som familjen provade fungerade och inte de tips som jag kom med. Det var helt enkelt inte rätt hem för henne. Det är sådant som man inte kan veta i förväg. Johanna låg under en säng i en månad i sitt första hem, men i det andra hemmet fungerar det jätte bra. De kan ha väldigt bestämda åsikter de små liven. Det är därför som de alltid är välkomna tillbaka till oss.

Almanackan har gått till provtryck idag och två fotografier fungerade inte bra tyckte tryckeriet. Det var en bild på Dragan och en på Emil. Svarta katter båda två. De skulle försöka justera färgerna så att man kan se att det är en katt på bilden och inte bara en svart siluett.

Småttingarna har börjat med att gå på toaletten. Igår kväll gick Smilla på toa när jag satte ner henne, för att hämta papper och gnugga henne i rumpan. Hon började gräva som en galning i toalådan, så jag väntade för att se vad hon gjorde och efter en stund kissade hon 🙂

Efter frukosten idag fick de springa runt i köket. De sprang runt och undersökte rummet och lekte…

Kattungar

 

… Och så vips så sprang de alla tre i tur och ordning på toaletten 🙂 Fascinerande!

Smilla
Spike på toa

 

Rottie tar för sig. Hon sover ofta i Zelmas korg när vi är på katteriet och jobbar. Det är tryggt och skönt.

Rottie

 

Zelma tycker inte att det är något kul alls med att det är kallt och regnigt ute. Hon tyckte att hon kunde hålla sig, men jag ville att hon skulle gå ut innan det blev en olycka på golvet. Hon har nämligen fått varma kläder för att göra det lättare för henne och det gjorde susen. Zelma kunde gå ut och göra toalett, men när Zelma kom in igen så skrämde hon Rottie som låg och sov i Zelmas korg. Rottie flög högt när Zelma kom in i köket och hon burrade upp sig.

– Aahh! Vem är det där?!

Vem är du?!

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670