Två adopterade

Mona och Maja blev adopterade idag. De blir innekatter i Norrtälje. De har bott 195 respektive 193 dagar på katthemmet.

Mona och Maja

  

Jag var med Roland till Albano på förmiddagen. Man tog en odling från sekretet i örat där svulsten sitter. Han fick ytterligare en typ av smärtlindring och en långtidsverkande antibiotikainjektion i avvaktan på odlingssvaret. Flera blodprover togs och de visade att allt annat är bra med honom och att han klarar av en sövning.

Roland var otroligt duktig genom undersökning och provtagning. Han fick otroligt med beröm av personalen att han var så snäll.

Imorgon kl 07.10 ska Roland inställa sig fastande till kliniken. Han ska först bli röntgad och beroende på vad man ser där, så ska han gå vidare in till operation, vilket jag verkligen hoppas på.

Roland

 

Jag och Jan kämpade dit en bit matta i ettan. Det är riktigt svårt! Om man inte synar för nära så ser det riktigt bra ut 😉

Ettan

 

Sigge kom tillbaka till oss idag. Han har inte gått ihop med den äldre katthonan som finns i hushållet. Han vill ha kontakt med henne, men hon vill inte det. Det blir missförstånd och de ryker ihop. Husse och matte har verkligen försökt allt, men det fungerar tyvärr inte.

Sigge

  

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670