Två får nytt hem

Snyggingen Ramon har nyss blivit adopterad. Han flyttar till en kvinna som bor i villa på landet. Han kommer att bli ensamkatt, vilket han kommer att trivas bra som.

Ramon

Arwens “mormor” Kicki kom på besök idag. Just för att träffa lilla Arwen, som inte växer lika fort som de andra små bäbisarna. Arwens mamma mår bra nu. När det gosats klart och Kicki skulle gå, så haffade Cassandra tag i henne och la i växel tio för att charma Kicki, vilket resulterade i att Cassandra nu är adopterad och kommer få flytta i mellandagarna. I slutet på januari kommer Arwen att göra dem sällskap.

Arwens mormor, Kicki, är på besök

Fia-Lisa och ungar fick komma ut i köket och upptäcka lite mer av världen. Det var spännande. Det var läskigt. Alla höll sig nära dörren in till tryggheten på katteriet. När de nosat och tittat på alla möjliga nya saker, så blev det lite mer avslappnat och de började busa.

F-gruppen på upptäcksfärd

De upptäckte Zelma efter en stund. Hon låg i sin korg och sov lugnt. Hon var också läskig, men spännande att ta en närmare titt på henne.

Frans tar en närmare titt på stora hunden
Allt skedde under Fia-Lisas vakande blick. 
Fia-Lisa har koll
Har flera gånger hittat Fredde och Albert sovandes ihop. Lite festligt eftersom just de två har adopterats ihop.
Fredde och Albert

Jag har jobbat med bloggen idag på eftermiddagen. Har nu fört över september och oktober hit till nya platsen. Jobbar mig bakåt. Har även lagt ut de artiklar som varit om katthemmet under året. Väntar på inloggningsuppgifter till NT, så jag kan få ladda ner en bättre upplösning än de jag skannat in.

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12