Två flyttar

Idag flyttade Figaro och Smith till Åkersberga. De har bott på katthemmet i 156 dagar.

Figaro och Smith

 

De som hittade småttingarna kom hit på besök idag. De var förundrade över hur mycket de hade växt. Flickorna hade köpt leksaker och godis till kattungarna.

Besök

 

Zelma tyckte att småttingarna fick lite väl mycket uppmärksamhet och då började hon bolla med leksakerna för att alla skulle titta lite på henne också… Och det fungerade. Alla tittade på henne och tyckte att hon också var söt.

Zelma

 

De nya kattungarna är lite blyga, men bara lite. Det höll bara i sig några sekunder innan de kom fram för att undersöka mig. Mamma katt är lugn och kelig. Hon är dock väldigt dålig i magen. Enligt uppgift har hon varit det i över en vecka trots att hon ätit kokt fisk. Det blir till att träffa veterinären. Ungarna mår bra. Lite tunna tycker jag, men det kan vi lätt ändra på. Även mamma katt är mager, men det kan ju komma sig av att hon diat inte bara för att hon är dålig i magen.

Nya trion

 
En hona och två hanar. Det blev Zion, Zoolan och Zigge. Den fjärde kattungen, en hane, hade redan fått ett nytt hem. Jag ville att den skulle vara kvar hos mamman tills den var 12 veckor, men de hade redan tagit ungen.

Zion, Zoolan och Zigge

 

Mamma katt skulle bara kela. Hon ålade sig fram och tillbaka. Varje gång jag knäppte för att ta en bild så hade hon ålat sig iväg och min tröga kamera hann inte med som vanligt. Det gick inte att få någon porträttbild på henne denna gång.

Gosig mamma katt

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670