Inte fullt så illigt

Jag har inte kunnat måla något mer idag i nian eftersom Jan har börjat såga, damma och ha sig. Helt mitt påhitt såklart 😉 Vi ska göra en tröskel och minska ner dörren. Tröskeln är för att hindra att smuts kommer ut i korridoren. Sen är det inte helt sällan som leksaker ligger innanför dörren och fastnar när man försöker öppna dörren. Ibland är det nästan helt omöjligt att komma in. Små tassar har också blivit klämda. Om någon kräkts precis innanför dörren… Ja, då måste man köra över dörren för att kunna komma åt att städa och om det är mycket halvsmält mat inblandat så blir det ett vindrutetorkarfenomen…

Box 9

 

Däremot har jag kunnat måla i karantän. En fondvägg, som ska liva upp lite. Tyvärr återger inte bilderna färgen så som det ser ut i verkligheten… Blev väldigt illigt. Lovar att det är en varm aprikos färg på riktigt.

Karantän

 

Vissa väggar hann vi bara med att göra en strykning på innan vi var tvungna att ta emot katter i höstas, så nu passar jag på att göra strykning två. Efter en hel del skrubbande.

Karantän

 

Lyckades komma med i tidningen idag… Såg bilden på mig själv och läste rubriken. Fick inte alls ihop det först, men förstod sedan att det inte var jag som blivit utpressad, utan att det bara var en slump att bilden kommit med. Katthemmets artikel ligger under den rivna linjen.

Norrtälje tidning

 

Donna och Robin flyttar idag till sitt nya hem i Järfälla. Robin har varit hos oss i 206 dagar och Donna i 130 dagar.

Robin och Donna

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670