Två in och två ut

Pelle och Buset blev hämtade av sin matte. Hon klarade inte av att vara utan dem. Hon saknade dem så fruktansvärt, så hon ville försöka att ta med dem till det nya boendet och se hur det gick för dem att vara innekatter, vilket jag tycker är bra. Man ska alltid försöka. Efter en 3-4 månader kan man utvärdera situationen och se hur det går, vilket då faktiskt oftast visar sig att det går bra.

Pelle och Buset

 

En ny kille, Momin, har kommit till katthemmet idag. Han skulle avlivas, så därför har vi tagit emot honom. Han är vit med gröna ögon och är 7 månader. Lite förskräckt över vart han hamnat. Han tog skydd hos Prillan i hennes gömme.

Momin och Prillan

 

Emil har gått ute hela vintern på Gräddö. Han har stått på väntelistan en månad och nu när det blev plats så kunde han få komma. Han blev infångad med fälla, för att han börjat komma förbi bara på natten för att äta maten som blev utställd. Det finns ju möss och sork att jaga nu.

Han är ytterligare en tovig katt. Han är okastrerad. En tam och kelig kille, som kommit på villovägar på grund av sin könsdrift.

Emil

 

Scoby har blivit tingad idag.

Scoby

 

Mårten får medicin för sina öron, medan Ralle och Chris hoppas på att de ska slippa.

Mårten får medicin av Lotta

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12