Uppgradering av arbetsköket

Det är lite kaotiskt här idag. Vi har börjat så smått med det som ska fixas. Vi har länge planerat att byta diskho i köket på katteriet. Den vi har är för liten, vilket gör att det är svårt och onödigt knöligt att diska toalådor. Diskbänken ska också bytas ut till laminat, för att göra det mer hygieniskt. Lite mer förvaring och en arbetsbänk till blir det.

Det är inte lätt att skruva upp skåp i detta hus. Inget är rakt någonstans… Men Jan är duktig 🙂 Sen när han fått upp skåpen ser det för ögat jätte snett och vint ut.

Jan tar en paus

När vi byter diskhon i köket kommer steg två till karantän att inledas, vilket är vatten och avlopp, samt att ett element som måste flyttas på. Det kommer bli i månadsskiftet. Sen hoppas jag att vi ska kunna gå till steg tre ganska snabbt, vilket är att lägga plastmatta på golvet. Vi har inte fått ihop de pengar vi behöver på långa vägar, så jag och Jan står i nu läget för inköp och arbetskraft. Hoppas kunna hitta någon elektriker som kan volontära.

Lite kattklappning har det hunnits med också idag. Katterna är inte sena med att ta för sig 🙂

Emelie njuter att få sitta här. Hon är både medlem och fadder, samt har adopterat två katter.

Diesel har varit iväg och blivit kastrerad. Allt har gått bra. På tisdag kommer hon att vara klar att få flytta till sin nya familj.

Diesel

Fridolf har också varit till veterinären för att kolla sina ögon idag. Han har behandlats för en ögoninfektion som inte velat ge med sig, så nu har vi bytt till en annan sorts ögondroppar, så ska det bli bra snabbt.

Claes fick diarré igår och har varit väldigt hängig idag. Han ville inte äta eller dricka, så han fick också följa med till veterinären. Han har fått extra vätska och ska äta antibiotika i en vecka. (Det är där elaka-tanten kommer in = jag så klart)