Upphittad

En kattunge blev upphittad i Solbacka för lite mer än en vecka sedan. Man har anmält katten som upphittad till polisen, frågat runt bland grannar och annonserat i NT, men inte haft något resultat. Det var ett äldre par som hittat katten och de kunde inte ha kvar den.

Det är en liten hane på 12-14 veckor. Inte id-märkt. Han är jätte trevlig och social. Pratar en hel del och vill vara med 🙂 Zelma var lite läskig, men det gick bra.

Willis

 

Jag har idag beställt nya pins. De som jag beställde förra året är nästan slut. Det blir Max som får pryda årets pins.

Max

 

Jag hittade en firma som kan göra transfertryck åt oss. Trycket kan man sedan stryka på vilket tyg man vill. Om man vill ha den på en tröja eller väska, så går det snabbt och lätt att ordna. De ska räkna på vad det skulle blir för styckepris. De kunde tänka sig att göra en så liten order som på 25 stycken. Det skulle bli katthemmets logga i så fall. Cirka 12 cm. Det är bara det vita som fastnar på tyget.

Transfertryck

 

Jag har valt att frysa katthemmets facebook några dagar tills alla lugnat ner sig. Tänk att en sådan storm kunde dra igång bara för att jag lade ut en förfrågan om någon sett våra fällor…

Det var flera personer som kontaktade mig om att det pågick en ganska aggressiv diskussion på katthemmets facebook. Det hade blivit en mycket negativ stämning och flera personangrepp. Både de som blivit namngivna och många andra som tyckte att det som pågick var jätte hemskt. Jag gick in och raderade flera inlägg och bad alla att försöka hålla en positiv stämning och hålla inläggen till det som sidan var ämnad till, nämligen att hjälpa katthemmet.

Jag tycker att det är väldigt ledsamt att vi inte bara kan låta detta forum vara till för att hjälpa katterna och katthemmet, vilket det är tänkt att göra. Det ska vara positivt inriktat! Vi vinner inget på att göra personangrepp. Alla här har en sak gemensamt och det är att vi alla är stora kattvänner. Jag och katthemmet tar avstånd från detta och ber om ursäkt till er som känner sig påhoppade.

Jag har valt att ta bort inläggen eftersom de inte hör hemma här.

Det är nu flera medlemmar som valt att gå ur gruppen och en av dem är en viktig person som vi samarbetar med. Andra har valt att sluta stödja katthemmet för att jag gick in och styrde upp. Nu kan säkert flera som frågat, förstå varför jag inte tillåter kommentarer på bloggen. Det är mycket beklagligt att det skulle bli så här.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670