Vecka 21 – Fotostudio

I veckan har alla kattungar har blivit vaccinerade, chippade, vägda och fått klorna klippta, samt att jag har tagit passfoton på dem, som ska sitta i vaccinationsintyget. Ordning och reda! 🙂

Tommy har vuxit om Skorpans killar och kom över 1 kilos gränsen när vi vägde dem. Tim är inte långt efter brorsan. De busar och undersöker allt. Passfoton har vi tagit på killarna, som nu sitter snyggt i deras vaccinationspapper.

Tommy, Tim, Torgny, Tindra och Tomas
Hans, Holly, Holger, Hendrix och Hanna

Lill-tjejen Tammie är bedårande! Hon har lite perser över sig.

Tammie

När jag skulle fota kattungar tyckte Måns att han kunde minsann också vara modell, så han hoppade upp och posade för mig.

Måns stilar upp sig

Emma har hängt med bjässen Zorro. Hittade dem sovandes nära varandra.

Emma och Zorro

Esmeralda har nu fått flytta in med Pepsi och de nya små kattungarna som kommit hit utan mamma. Hon är fortfarande försiktig när jag kommer in, men hon är framme mycket mer.

Lillan luktar tydligen gått igen. Hon har lockat till sig Måns uppmärksamhet, trots att han är kastrerad, så tycker han att Lillan är snygg. Hittade dem i en kärleksomfamning tidigt på morgonen :-O

Alla killarna inne hos Skorpan och Therese har blivit vaccinerade och chippade denna vecka. Vägda och klorna klippta. Alla väller ut ur boxen när man öppnar och ska städa och mata dem. De tycker att det är jätte kul att skutta runt och anfalla varandra. Men de kan ligga stilla och vara söta också. Lill-tjejen får alltid vara med i högen.

Skorpans ungar och Tammie

Sotis är väldig social och kelig nu förtiden. Han är fortfarande lite tafatt i sina ömhetsförklaringar. Han är bra på att ge kärleksbett helt plötsligt eller om det är för att han är ivrig och vill ha mat. Han och Snuttan satt på stolen och snackade med mig och jag klappade dem. Helt plötsligt fick jag ett sådant bett av Sotis och det gjorde ont, så jag skrek till. Snuttan blev jätte rädd och sprang undan. Sedan fräste hon så fort hon såg mig den dagen.

Jag åkte iväg med fyra honor som skulle kastreras. När jag nästan var framme lyckades Therese ta sig ur sin bur och kom fram och satte sig på mon axel. Jag stannade inte eftersom hon satt så lugnt. När jag svängde in hos veterinären parkerade en bil bredvid mig och en tjej frågade om jag behövde hjälp att bära och jag tackade jag, men jag sa att vi skulle vara försiktiga för att jag hade en katt lös i bilen. När jag fick tag på Therese och kvinnan fick syn på henne utbrast hon: – Men det är ju Sussie!!

En familj från Huddinge har frågat om Ville. Jag har skickat bilder och pratat med dem. De har inga katter nu, men har haft birmor innan. Ska se när vi kan få ihop ett möte.

Zingo kråmar sig och skriker. Har bokat tid för kastrering, men tiden är en vecka bort.

Får in tre kattungar som är 11-12 veckor. De står i en transportbur på trappen när jag kommer på morgonen.

Vart har vi hamnat? Var är mamma?

Döper dem till Andy, Adam och Allie.

Adam, Andy och Allie