Veterinärdag

Jag fick veta på morgonen att Sylvester kommit fram och att hålet nu var igensatt. Inga fler utflykter för den lilla killen!

På förmiddagen var Carl-Petter och Asta här för att kastrera och vaccinera.

Astra och Carl-Petter

 

Frida var först ut att bli kastrerad, men när vi rakade henne på magen, så hade hon redan ett ärr och då blev det ingen operation. Vi flyttade in henne i stora katteriet. Den senast inkomna honan, Nissan, fick ta Fridas plats på operationsbordet.

När Carl-Petter skulle börja operera visade det sig att Nissan var så kissnödig att Carl-Petter var tvungen att få henne att kissa innan han kunde operera henne. Den fyllda blåsan var i vägen.

Nissan

 

Kompis fick sig en hälsoundersökning och allt var okej med honom  🙂

Kompis

 

Sen var det små knoddarnas tur. Trulls skulle bli vaccinerad och Gulli skulle visa upp sin snoriga näsa. Hon får vänta tills hon är frisk innan hon kan bli vaccinerad.

Gulli och Trulls

 

Gulli mår bra trots en snorig näsa. Hon busar och äter som en häst trots sin ringa storlek.

Trulls och Gulli

 

Ralle och Moa slappar på eftermiddagen. Lugnet innan stormen… Jag och Marie-Charlotte hade bestämt att vi skulle klippa klorna på så många vi bara kunde idag.

Ralle och Moa

 

Frida njuter i Marie-Charlottes knä. Elaka tanter kan faktiskt också vara snälla.

Marie-Charlotte och Frida

 

Vi har beslutat oss för att utse får första hedersmedlemmar. Det är några personer som gjort mer än mycket för att hjälpa katthemmet och därför kommer de att bli hedersmedlemmar. Namnen kommer att avslöjas först den 11/2 när katthemmet fyller två år.

Det sista vi fick veta innan dagen var slut var att snickaren tänkte komma i morgon, vilket vi väntat på, men Jan måste förbereda lite genom att ta bort några hyllor.

Jan skruvar

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670