Ville och Vissla

Ett 7,5 år gammalt syskonpar, en hona och en hane. Det är båda kastrerade men ej chippade eller tatuerade då de har varit innekatter i hela sitt liv. Försäkrade hos IF. De är mkt sociala och älskar att bli kliade, sitta i knät eller bara mysa. Pälsvård och kloklippning fungerar hur bra som helst, har till och med badat dem utan problem.

Vissla är den tuffare av dem, mkt framåt, “pratar” en hel del. Ville är lite blygare till en början men är den största kelgrisen när han känner sig trygg. Han är även något överviktigt och skulle antagligen äta tills han sprack om mat fanns framme dygnet runt.

Anledningen till att jag nu väljer att placera om dessa små guldklimpar är p.g.a. tillskott i form av hund i familjen. De trivs inte med hundar och har blivit mkt stressade p.g.a. det.

För dig som har tid och kärlek i överskott kommer att få två ljuvliga katter till sällskap! Bra att tänka på är att de är långhåriga och behöver därmed en del pälsvård. De bör heller ej bo med små barn eller hund. Vid omplacering medföljer mat, matskålar, kattlåda och leksaker. 2st transport burar finnes och kan lånas/köpas till hemtagande.

Kontakta:
Angelica Lorens 0707-89 78 55
ikka_81@hotmail.com

Ville och Vissla

    

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
 

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12