Ynklig kille

Dragan har precis svalt sin frukost och nu sitter han och psykar mig för att få mer. Jag försöker kolla mailen och han småjamar ynkligt medan han stirrar på mig intensivt.

Dragan

 

Naima var här på förmiddagen för att vaccinera sig. Hon har blivit vuxen. Hon var en rädd liten plutt när jag såg henne sist, men det går inte att ta miste på att det är Naima.

Naima

 

Lilla Naima.

Naima

 
Vi fick ett samtal om att en kvinna som varit ute och rastat sin hund hittat en kartong där det låg tre små kattungar. En av dem blev inlämnad till oss. En liten hona som är tre veckor gammal. Döpt till Smilla. Syskonen väntas in senare.

Smilla

 
Zelma var väldigt nyfiken på det lilla knytet. Smilla blev tvättad. Alla kattungar smakar så gott. Det spills alltid lite mjölk på hakan och halsen när man matar med nappflaska 😉

Zelma

 

Ska du sluta tvätta mig?

Smilla

 

Lotta matar en hungrig tjej. Slurp! Smilla fick följa med Lotta hem.

Lotta matar

 

Rottie har varit på besök. Hon kom ner för att få öronen rengjorda och få sin sista behandling för öronskabben. Det var inte kul att komma ner till katthemmet och bli petad i öronen, men trygga Zelma fanns att söka tröst hos. Dumma Cecilia!

Rottie och Zelma

 

Strax före stängning kom Smillas syskon. En hane och en hona. Hanen är inte riktigt hundra procent pigg. Han är lös i magen och hängig. Vi ska pyssla om dem. De får också sova hos Lotta.

Två små

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670