Chans till 15 000 kr

Förra gången vann vi en pall med chips i paneljakten. Denna gång finns det chans till att vinna 15 000 kr. Det skulle gå direkt till takbytet.

Man får en poäng per mailadress man slickar en inbjudan till. Här kan du lägga upp adresserna.

En inbjudan skickas ut och man kan då välja att gå med i panel och svara på undersökningar som genererar pengar åt katthemmet plus att det ger poäng i tävlingen eller inte.

Om du vill vara med och hjälpa katthemmet vinna pengarna, så börja bjud in dina vänner via länken här.

1 poäng – Varje registrerad mejladress och varje besvarad undersökning ger 1 poäng.


5 poäng – 
Fyll i lite uppgifter om dig själv! Kort efter att man blivit inbjuden får man ett mejl där man skall bekräfta sitt medlemskap – gör det så får ni 5 poäng i tävlingen!


40 poäng + 30 kr – 
Svara på din första marknadsundersökning! Ca 1 gång per vecka får du möjligheten att delta i frivillga marknadsundersökningar på nätet som ger pengar till Norrtälje Katthem. Den första besvarade undersökningen är värd 40 poäng i tävlingen samtidigt som den ger 30 kr i extra bonus till Norrtälje Katthem!


50 poäng –
Bli gratis medlem hos Sponsorhuset.se! Tävlingen drivs av Sponsorhuset som idag hjälper 9000 lag och föreningar att få in pengar. Genom att registrera dig som medlem hos Sponsorhuset har du möjlighet att med dina nätköp få pengar tillbaka som delas mellan dig själv och Norrtälje Katthem . Inget kostar extra för dig som handlar! Varje person som blir medlem ger 50 poäng i tävlingen.


60 poäng – 
Gör ett köp via Sponsorhuset!Du som har blivit medlem hos Sponsorhuset kan nu få pengar tillbaka när du handlar från över 600 kända nätbutiker. Exempel på butiker är CDON, Hotels.com, Bokus, InkClub, Lyko och Ellos. Gör man ett köp via Sponsorhuset ger det 60 poäng i tävlingen.

Paneljakten
Paneljakten

_____________________________________________
 Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670
Vårt swish är 123 161 20 01