Privata omplaceringskatter

Grön tass betyder att katten är helt tam och kelig.
Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.

Detta är en sida där vi annonserar ut privata katter som fortfarande bor i sina hem. Då vi är ett katthem som har en lång väntekö på katter som vill in så har vi startat upp denna annonsering där vi förmedlar katter åt privatpersoner detta för att kunna hjälpa fler katter som behöver nya hem att få nya hem fortare, utöver de vi har plats med på katthemmet.

Alla katter vi annonserar är kastrerade och vi vill även att de ska vara vaccinerade och ID märkta. Om något saknas hjälper vi till med det.

Är du intresserad av en katt så kontakta oss på katthemmet så förmedlar vi dig vidare. Sen får du och ägaren komma överens om en träff där du träffar katten i dess privata hemmet. Glöm inte att registrera ett ägarbyte i det ID märkningsregister katten är registrerad i.

Klicka på katterna för att läsa mer om dem.

Katter som vill flytta tillsammans

Vi har några katter söker hem tillsammans med sin bästis. Två katter betyder inte att det är mer jobb än det är att ha en katt. Plus att de har sällskap av varandra. De jagar varandra, myser ihop och tvättar varandra. De är aldrig ensamma när du är på jobbet!

Mini & Molly