Privata omplaceringskatter

Detta är en sida där vi annonserar ut privata katter som fortfarande bor i sina hem. Då vi är ett katthem som har en lång väntekö på katter som vill in så har vi startat upp denna annonsering där vi förmedlar katter åt privatpersoner detta för att kunna hjälpa fler katter som behöver nya hem att få nya hem fortare, utöver de vi har plats med på katthemmet.

Är du intresserad av en katt så kontakta oss på katthemmet så förmedlar vi dig vidare. Sen får du och ägaren komma överens om en träff där du träffar katten i dess privata hemmet. Om ni sedan är överens om en adoption så kontaktar du oss och vi skriver adoptionspapper med er, ordnar med ägarbytesregistrering samt står för allt ansvar för katten om det inte skulle fungera i nya hemmet.

Vi har samma priser för dessa katter som för våra katter på hemmet.

Klicka på katterna för att läsa mer om dem.

Grön tass betyder att katten är helt tam och kelig.
Tid att anpassa sig: 1-3 månader i ett nytt hem.

 

Katter som vill flytta tillsammans

Vi har några katter söker hem tillsammans med sin bästis. Två katter betyder inte att det är mer jobb än det är att ha en katt. Plus att de har sällskap av varandra. De jagar varandra, myser ihop och tvättar varandra. De är aldrig ensamma när du är på jobbet!