Serlas tävling

Lotta ringde till mig nyss och berättade med en mycket lågmäld röst att man kunde läsa på Serlas facebook om vinnarna i tävlingen. För tre timmar sedan hade de lagt ut de bidrag som ska få 50 000 kronor att utföra sina projekt med och vi fanns tyvärr inte bland dem.

Vinnarna är:
Plats 1. Evas katthem – 3317 röster
Plats 3. Landvetter IF – 1720 röster
Plats 5. Tamam -1511 röster
Plats 9. Balkong för blodsjuka – 719 röster
Plats 12. Gabriels änglar – 475 röster

Jag tycker att många av bidragen var värda att vinna och många är i stort behov av att vinna, men min fråga är varför skulle det vara en omröstning? När Serla själva väljer precis hur de ville bland de anmälda bidragen?

Från Serlas facebook 6/2:
Efter hårt juryarbete har fem vinnare valts ut bland de mest populära bidragen. Vi jobbar nu med att kontakta varje vinnare personligen och när samtliga vinnare är meddelade om sin vinst kommer bidragen att publiceras på hemsidan och även här på Facebook. Tack än en gång för outtröttligt engagemang och inspirerande deltagande!

Från Serlas facebook 8/2:
Inom kort uppdaterar vi hemsidan med ytterligare information kring vinnarbidragen, men redan nu vill vi säga stort grattis till dem: en rungande applåd för Evas Katthem i Skara, Tamam i Lund, Gabriels änglar i Katrineholm, Landvetter IF i Landvetter samt Hematologen i Umeå. Tack till alla som deltog i Goda gärningar och engagerade sig i omröstningen, ni har lyft upp många viktiga lokala förbättringsprojekt!

Vi hade 3136 röster, en andra plats, och ett mycket genomförbart projekt. Besvikelsen är stor… Nu står vi här med en altandörr, som inte kommer leda ut till någonting för katterna i sommar…

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670