Dåliga förlorare?

Lotta försökte pressa fram ett svar av Serla, men det enda hon fick som svar var:

Hej Lotta, det är jättetråkigt att du är besviken över tävlingens resultat. Tävlingens vinnare avgjordes baserat på ett urval av de mest populära bidragen, så antalet röster var en viktig del, men som vi varit tydliga med från början så är antalet röster inte den enda faktorn vi tittat på när vi valt ut vinnare. Vi ber om ursäkt om tävlingsvillkoren varit otydliga, men vi tycker att det, utifrån svenska folkets förslag, är viktigt att uppmuntra alla möjliga sorters förbättringar på lokal nivå.

De har varit tydliga från början, men ber om ursäkt för att de varit otydliga…

Inget som för övrigt framgått i tävlingsreglerna på deras hemsida. Efter att Lotta fått veta av en av vinnarna att vi är dåliga förlorare fick hon fram en länk som vi inte haft tillgång till:
http://www.cisionwire.se/jung-relations/r/serla-synar-sverige-efter-lokala-forbattringsprojekt,c9155962

Det är ett pressmeddelande från 1/9 där de skriver: De fem mest populära och genomförbara bidragen får 50 000 SEK var för att realiseras.
Längre ner ändrar de sig och skriver: De 20 bidrag som får flest röster går till en jury som väljer 5 bidrag som får 50 000 SEK vardera för att genomföra förbättringen.

Dock inget som framgick i tävlingsreglerna på hemsidan. Där står det bara: Bland de förslag som fått mest röster väljer Metsä Tissue ut de 10 mest genomförbara förslagen och skänker 50 000 kr till varje projekt att användas till lokala goda gärningar både i Sverige och i Norge. Fem projekt genomförs per land.

Jag uppmanar alla dåliga förlorare att kontakta Serla och berätta hur ni känner.

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670