En bra dag

Idag har vi fått hjälp av Ann och Christer att städa katteriet och Christina har städat karantän. Det har varit en otroligt stor hjälp för oss. Det har varit en hektisk vecka utan Lotta. Idag kunde jag därför hinna ikapp med en hel del pappersarbete som inte gör sig självt. Det är några som hört av sig och vill hjälpa till med städningen nu när vi är utan vår Lotta. Det är mycket tacksamt.

Det är så mycket mer är hennes otroligt flitiga arbeta vi saknar. Det är gemenskapen jag saknar mer. Vi pratar så otroligt mycket på dagarna samtidigt som vi jobbar. Om allt och inget. Lotta är min bästa väninna, så det är tomt utan henne.

Jag fick veta idag att stiftelsen PBA, som var här och hälsade på oss 15 december, att de nu har beslutat att ge katthemmet 10 000 kronor! 

PBA

 

Vi har därför beslutat oss för att ta steg ett i bygget av utegårdarna. Jag har tittat på priser och storlekar på altandörrar under en tid nu och det verkar inte vara så lätt att hitta smala dörrar eller billiga. Vi vill ju inte ha en gammal och skruttig dörr heller.

Idag ramlade jag över en annons på en altandörr. Den är helt ny, högerhängd och bara 74 cm bred. Den hade varit ute på annons i över en månad, så det var som att den bara väntat på oss och till en fjärdedel av nypriset! På måndag hämtar Jan den. Behöver bara måla den svart i sommar någon gång 🙂

Altandörr

 

Capris och Christer flyttar idag till Tullinge. Capris har bott på katthemmet i 230 dagar. Hon är den sista ur trettongruppen som flyttar. Christer har bott på katthemmet i 67 dagar. Han är den sista ur kattungegruppen från polisen.

Capris och Christer

 

Sista viningen jag hade varade i 1,5 timma och efter lek och godis blev det Donna och Robin som kommer att få flytta till ett par i Järfälla. De blir innekatter.

Robin och Donna

 

Syskonen Emil och Esther har kommit tillbaka till oss idag.

Emil och Esther

 _____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670