En dag i solen

Idag var Lottas första arbetsdag sedan hon skadade axeln. Det var super trevligt att ha henne tillbaka. Hon börjar med att vara här i tre timmar om dagen, så ökar vi på vart eftersom. Allt gick väldigt bra 🙂

Bås sex har nu blivit blått.

Box 6

 

Medan jag målade och Lotta städade, så latade sig Rose i solen.

Rose

 

Jag fick komma väldigt nära med kameran, utan att hon blev sur på mig.

Rose

 

En man var här med en katt som sökt sig hem till honom i Roslagsbro. Han har inte några grannar nära inpå, så han vet inte vart katten kommit ifrån. Den är något smal och snuvig. Hade även ordentligt med öronskabb, som vi gjorde rent och behandlade. Den ser ut som en Maine Coon, men är tyvärr inte id-märkt.

Upphittad katt

 

På eftermiddagen hade några andra tagit över fönstret i solen.

Pricken, Ralle, Emmy

 

Pelle-Jöns visade sig idag för första gången på länge. Han har sedan amputationen mest hållit sig i ett gömme. Man kan prata med honom och klappa honom utan problem, men han är så deppig… Idag kom jag på honom med att sitta och putsa sig.

Pelle-Jöns

 

Jag jobbade på med box sex under sen eftermiddag och när mörkret hade fallit, så kunde jag inte göra mer för dagen. Allt måste torka. Sen ska jag sätta Jan i lite mer arbete. En hylla ska på plats högst upp och ett gömme. Några fler hyllor och en klöspåle. Lite annat smått så klart, som jag hittar på vart eftersom 😉 Allt för att katterna ska trivas.

Box 6

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12