En hälsning från Tjorven

Livet leker och jag växer så det knakar. Har det riktigt bra tillsammans med Tussen och vovvarna Wira & Moa.

Tussen har lärt mig hur jag ska fånga möss som nu tillhör en av mina favorit sysslor. Har sett att Tussen äter upp en del möss/sorkar men se det vill inte jag göra. Jag brukar ta in dem för att visa matte/husse hur duktig jag är. Det uppskattas inte, de säger att jag är duktig sen slänger de ut musen, jag springer efter, in igen, de kastar ut musen, jag hämtar in den sen till sist brukar de ta musen när jag inte ser. Jag letar men den är väck. Suck……

Grannarna har skaffat höns som jag brukar kolla in.. Lustiga små krabater. Nu skall vi vara hönsvakt vilket innebär att de får vara på vår tomt i en” dagbur”. Jösses vad det är kul…..

Höns, jippiiii
Tussen håller koll att vi sköter oss
Hur kommer jag in?
Går inte från det här hållet heller. Suck….
Behöver vila lite

 

Jag har sen en tid tillbaka kommit på hur kattluckan skall användas. Vet ni, det är världens bästa uppfinnig. Jag springer in, ut, in, ut en härlig frihet…….Jag har blivit STOR.

När jag kom till mitt hem visade det sig att Tussen snuttade på mattes hals. Jag fattade ingenting. Men sen en tid tillbaka har även jag fattat grejen, det är varmt & tryggt. Nu får jag och Tussen dela på matte.

Ha det bra på mitt mysiga katthem.
Spinn & Kurr till er från oss  
TUSSEN & TJORVEN

 

En tupplur med kompisen Moa