En kattunge till

Ytterligare en kattunge från Edsbro blev infångad igår och kom hit straxt efter 18 igår. De är båda väldigt rädda och litar inte alls på människor. Jag tror att denna var en tjej, men det går inte alls att ta en ordentlig titt. Det får vara några dagar tills de har landat innan vi går igenom dem, vaccinerar och kör hela kittet. Bara det kan ju vara väldigt stressande för dem.

Det är ytterligare några kattungar som ska fångas in av damerna. De kattungarna är från en annan kull.  Det är två kattmammor som hållit till vid utkanten av damernas tomter. De ska bekosta en kastrering var och låta kattmammorna bo kvar och fortsätta mata dem.

Två osäkra kattungar

 

Dragan må vara döv och lite glömsk, men luktsinnet är det inget fel på 😉 Han fick upp doften på en gång när jag öppnade paketet med köttfärs. Han kan inte hoppa upp på bänken, men han satt länge och funderade på hur han skulle kunna få tag på köttfärsen… Sniffandes med lång hals.

Dragan

  

Roland han hänger mer än gärna med småtjejerna. De gillar honom, för att han är så lugn och trygg. Han blir fortfarande lite misstänksam när just jag kommer nära. Ska hon gräva i mina öron? Men han lugnar sig snabbt och tar emot kel. Lilla Rose fäller fortfarande bak öronen när man kommer inom 1 – 1,5 meter, men förut var det 3 meter, så det går framåt även med henne.

Roland, Smulan och Rose

 

Annonsen i NT var inte direkt glamorös för priset, men det syntes i alla fall…

Annonsen i NT

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670