Får hjälp av Lotta

Idag har Lotta varit här och volonterat på katteriet. Det blir skinande rent när hon dundrar fram med skurtrasan 😀 Underbart med lite hjälp och fikasällskap, så man får snacka lite om allt som händer.

Vi chippade de nya kattungarna och en del gamla. Fick hem nya chip i förra veckan. Har varit slut ett tag eftersom vi inte kunnat beställa några tills vi fått in pengar. Det har varit väldigt trögt de senaste månaderna. Dalton fick vi ta med en handduk, för han är fortfarande lite fräsig mot oss även om han har gjort stora framsteg. Kan också bero på att jag, elaka tanten, tvättade hans sår på högra sidan av nosen och tog bort en del var, som nog inte var så kul.  Jag har beställt tid till veterinären, för han behöver antibiotika. Vi ska dit imorgon. Syster Dolly har mjuknat mer ändå. Hon är lite skygg, men sitter kvar och låter sig klappas en stund. Sen blir det lite för mycket och hon går iväg, men det är okej.

Har suttit vid datorn och jobbat ett tag på eftermiddagen. Fick hjälp av Ella. Hon ska få flytta hem till mig så snart hon blivit klar i karantän. Jag förlorade en katt för en månad sedan. Min lilla Greta. Blev påkörd utanför här på byvägen. Har varit så tomt utan henne och bästisen Be-Biz saknar henne. Jag tror att Ella kan bli en bra ny kompis.

Magra lilla Ella

Lillan pratade med mig idag! :O Hon tittade fram och jamade lite försiktigt när jag kom in med mat på eftermiddagen. Jag blev jätte glad 😀