Två nya kattungar

Fick in två nya kattungar idag på morgonen. Dolly och Dalton. Det är en familj som matat mamman och hennes tre kattungar. De ska kastrera mamman och behålla henne, samt en av kattungarna. De andra två kom in till mig. De är lite skygga, men inte farligt. Det ska nog gå bra. Dalton har ett litet sår till höger om nosen.

Dalton och Dolly

Hade besök på katteriet där en kvinna föll för Greger. Han kråmade sig något otroligt! Jag visste att han var kelig och kurrar mycket, men så här har jag inte sett honom!! Han la i högsta växeln på en gång för att charma henne. Sen efter en så där 10 minuter, så gick han och satte sig vid dörren. Liksom som för att säga:

–          Ja, då har vi väl bestämt oss!

Det blev så. Han fick följa med hem. Finns två andra katter i hushållet. Två honor. De bor i en villa, men kattlucka. Jag tror att det blir bra. Hoppas bara att damerna tycker det också.

Greger

Fick besök igen tätt inpå. Denna gång var det en av Johannas kattungar som var av intresse. Efter mycket tyckande blev det lilla Juliette som fick flytta till ett hus på landet med två Jack Russel tikar. Hundarna går på dagis här ibland, så jag känner husse och matte. Lilla Juliette kommer att bli sååå bortskämd! 😀 

Juliette

Kom även in en katthona, som ser ut att vara en Main coon. Kollade henne för tatuering och chip. Det kändes bra när chip-läsaren pep till, tänkte:
Yes! Äntligen ett lätt fall.
Jag gick till datorn med lätta steg, men jag blev snabbt besviken. Hon är chippad, men inte registrerad… Så det går inte att spåra ägaren. Vad förvånad jag blir! Not! Allt för vanligt tyvärr.
En trevlig tjej. Mager och hungrig. Hon får heta Sallie.

Sallie