Flera tingade :)

De visningar vi hade nu i helgen på öppen lördag har resulterat i att Spike och Stinta blivit tingade. De kommer att flytta till samma familj när de är 12 veckor.

Spike och Stinta

 

Och även Trixie har blivit tingad. Här är hon tre veckor gammal.

Trixie

 

Robin och Rea har blivit adopterade idag och flyttar i morgon. De har då bott på katthemmet i 126 dagar.

Robin och Rea

  
Jag sitter och drömmer om utegårdarna, vilket jag har gjort i över ett år. Jag vill inte ta ut något i förskott, men på ett eller annat sätt ska det bli utegårdar till katterna. Det kanske inte blir till våren, men det blir. Bra att vara förberedd med bygglov och annat.

Förresten, är det någon som är hemma på bygglov? Eller på att rita ritningar? Då får du gärna höra av sig till mig. Jag vet hur allt ska se ut sedan lång tid tillbaka, men det är inte det lättaste att få ner det på papper. Speciellt när det är flera vyer som är inblandade.

Jag var ute och fotograferade idag, för att få en överblick. Jag är ju aldrig på denna sidan av huset. Dörren ut från katteriet och in i rastgården kommer att bli till vänster om fönstret längst bort är planen.

Bakom katteriet

 

Tanken är att utegårdarna ska sträcka sig längst med huset och ut mot planket, som så klart måste göras om eftersom det knappt står upp idag. Stolparna har ruttnat sönder vid marken.

Bakom katteriet

 

Denna del av utegården ska inte vara uppdelad, utan vara som en stor lekplats. Gräsmattan ska behållas.

Hörnet av tomten

 
Det var några herrar som var väldigt nyfikna på mig och vad jag höll på med när jag var på baksidan. Brukar ju aldrig vara någon som springer där. De blev nästan lite rädda. Inte Ralle då. Han tar allt med ro.

Ralle, Tipex och Chris

 

Tryckningen av almanackan blev klar idag och den ska nu bara bindas ihop. Så kanske vi får den imorgon om vi har tur 🙂 Annars på onsdag.

Vi har lyckats behålla ledningen i Serla-tävlingen. Det kommer in nya röster hela tiden 🙂

Vi fick mediciner på posten idag från Jenny. Hon hade kvar från när en av hennes katter behövde smärtis och istället för att lämna tillbaka det till apoteket, så fick vi det 🙂 Det är samma som Ralle tar varje dag, så det är perfekt! Tack Jenny 🙂

Fick ett samtal om fem kattungar som hittats i en kartong under en bro på motorvägen… De finns just nu hos polisen. Jag sa att jag ska göra plats åt dem. Zabina får blir styvmamma till fler.

Kattbäddarna blev godkända 😉

Mysigt
Man kan sova i två också...

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670