Napp

Jag fick napp på gårdagens inlägg om att få hjälp med ritning och bygglov till utegårdarna 🙂

Robin och Rea flyttade till sitt nya hem idag. Det var inga problem att ta i Rea och stoppa in henne i transportburen, men det var svårare med Robin. Han klöste Lotta ganska ordnetligt.

Robin har kommit så pass långt i sin socialisering att det går att klappa honom, men inte att lyfta upp honom. Robin blev rädd och försökte komma undan. Jag fick tag i honom och han fräste och när jag inte släppte, så började han jämra sig. Jag satt med honom en stund för att han skulle lugna ner sig och se att det inte var farligt. Han fortsatte att låta och då kom Roland ner hoppandes från sin hylla och ställde sig på en pall, så att han kom i jämnhöjd med mitt ansikte. Han tittade stint på mig och fräste. Han jabbade mot mig, som att säga:
– Släpp lill-killen annars..!
Det är första gången jag sett en reaktion från Roland. Av något slag. Han skulle beskydda sina småttingar. Han är pappan i sin familjegrupp.

När Robin lugnat ner sig efter någon minut gick vi ut i köket och han fick hoppa in till Rea som väntade i transportburen.

Robin

 
Jag ägnade en stund på dagen med att skriva ut medlemskort och brev. De ska inte skickas ut förrän om en månad, men det är bra att ha lite framförhållning. Varje medlemskort ska skrivas i manuellt med namn och medlemsnummer, så det tar lite tid. Jag ska börja jobba på decemberbladet också så småningom, som ska följa med utskicket. Är det någon som har material som kan tänkas passa, så är det bara att maila mig.

Cecilia

 

159 medlemmar 🙂

Medlemskort

 

Kattungarna som dumpades i en kartong på motorvägen igår kommer till oss imorgon eftermiddag.

Kattungar

 

De kommer få sällskap av tre andra kattungar som hittats under olika omständigheter, men de skulle avlivas eftersom ingen ägare hittats. Vi får möblera om. Tur att de som sitter i karantän är klara där.

Kattungar

   

Ett paket kom idag från Långtbortistan. Den var fylld med sopsäckar och annat bra att ha saker 🙂 Det tackar vi för.

Lotta öppnar med assistans

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670