Laget runt

Vi har klippt klorna på alla katterna idag. Det har gått väldigt bra. Alla är väldigt snälla. Det är bara Smilla som är en riktig diva och hon måste låta av ren princip när vi inte behandlade henne som den prinsessa hon är. Rolands öra ser väldigt bra ut. Han är väldigt snäll och hanterar behandlingen väl trots sin osäkerhet. Men det tar sig. Han blir mer och mer social.

Rolle får klorna klippta och öronen kollade
Siri får klorna klippta

Verner och Veiron har varit här idag och hälsat på. Inte för nöje då, utan för att kolla sina öron och titta under mikroskopet. Jag hittade några små kvalster hos båda killarna som sprattlade runt under mikroskopet. Vi gjorde rent deras öron och de fick behandling. De var väldigt snälla patienter. Sen blir det återbesök om tre veckor. Vi tackar Ann Karlsson som sponsrat oss med pengar till mikroskopet. Du är en ängel! Mikroskopet är till så himla stor hjälp.

Verner får öronen rengjorda

Sen får man godis när man varit duktig.

Verner och Veiron

Vi har fortsatt med våra hörseltest på de små vita idag. Vi har kommit fram till att vi är ganska säkra på att Nick hör. Nilla är vi fortfarande osäkra på. Nappe tror vi är döv, men vi kommer att fortsätta testa dem eftersom vi inte är proffs på det här.
 
 

  _____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro nummer är 495-5670

 

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12