Liv och Lisa hälsar

Bilresan gick jättebra! Det var lite i början de undrade var de var påväg och Liv försökte komma på hur man skulle öppna gallret. De mjauade lite de första 20 minutrarna men resten av tiden låg de på varandra och sov. Och stirrade på mig, vad jag var för typ.

Direkt när jag kom hem och öppnade buren sprang dem ut på en gång, till en av de mer “gömda” sovplatserna vi hade anordnat. Sedan sprang dem runt och utforskade resten av lägenheten så fort jag satt mig i soffan.
 
När Patrik och hans mamma kom hem från jobbet så blev de mer tillbakadragna och la sig under sängen ett tag, sedan började Lisa springa runt lite mer, men Liv stannade helst under sängen.
 
Nu springer båda katterna runt, Liv är lite mer för att hitta nya ställen och sova på medans Lisa utforskar leksakerna som ligger över hela golvet här hemma. Lisa är dessutom ett galet matvrak, vi måste nog hålla lite koll på så att Liv får äta. Båda katterna har varit och kissat, tror vi då jag precis rensade undan två kisshögar och en bajshög.
 
De är supersöta med varandra och jag är glad att vi tog Liv istället för Lotta, för de verkar hjälpa varandra lite med att våga komma fram.
Nu springer Lisa runt vid våra fötter men Liv är fortfarande något tillbakadragen. Men det har gett stora framsteg bara under dessa få timmar. Ser fram emot denna vecka!