Loppisen

Tack till alla som kommit med saker till loppisen! Det kommer göra vår stora helg jätte bra 😀 Det är en otrolig blandning av nya och äldre saker. Det kommer finnas något till alla tror jag. Finns plats att trycka in lite mer för er som fortfarande tänkt komma förbi med saker.

Det börjar bli riktigt bra nu i salen. Fortfarande lite stökigt, men det börjar ta form.

Jag kommer att sälja alla hundsaker från butiken till 50 % och ge pengarna som kommer in till katterna. Butiken låg där karantän byggs nu. Det är massor med olika saker. Allt från aktiveringsleksaker till apporter.

Min mamma, som är den bästa och då också farligaste (för höfterna) bakerskan i landet, kommer att baka och sälja fika där pengarna så klart kommer att gå till katterna.

Vi har också fått till priserna till lotteriet. I år kommer det vara upplagt på ett annat sätt än förra året. Vi har dragit vinstnummer i förväg, så man kan se om man vunnit på en gång och då även hämta ut sitt pris.

Stort tack till Eva Karin Hallerby, som bjöd 1000 kr för de blomböcker som Lotta lagt ut på Facebook för katthemmets räkning, men Eva Karin lämnade hela 2000 kr när hon hämtade böckerna 🙂

Loppisen i stora salen

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12