Mischka adopterad

Idag har Mischka blivit adopterad. Hon blir ensamkatt, vilket jag tror att hon helst vill vara. Innekatt och kommer bli bortskämd som bara den. Jag hoppas att hon accepterar detta nya boende nu och att allt ska gå bra.

Mischka

 

Vi fick in en blyg fröken idag vars matte ska in på sjukhus i morgon och kan därför inte ha kvar katten. Det var ett otroligt jobbigt beslut för matte och det var inte helt lätt för oss att åka iväg med katten.

Tindra

 

Även vår Eddie kom tillbaka idag. Han trivdes inte i sitt hem som ensam katt och har gömt sig för det mesta.

Eddie

 

Jag skulle fortsätta att måla ytterligare ett bås idag, men inget gick bra för mig alls… Det skulle gå att måla på tapet med den här färgen, men tapeten verkade inte vara skapt för att målas på. Det blev bara stora bubblor… Det gick inte att måla snygga övergångar heller. Jag lyckades kladda på allt som inte skulle vara rött…

Jag klarade även av att hälla ut halva hinken med färg! Jag skulle bara flytta lite på hinken och tog tag i kanten. Inte i handtaget. Jag fick då kanten i handen och hinken välte som resultat! Jag kunde rädda den mesta av färgen som tur var genom att den hamnade på foder hyllan. Jag kunde därför skrapa tillbaka den i hinken med förhoppning att kunna använda den igen, men usch så jag såg ut sen då… Ingen bra dag för målerskan!

7:an

 

Gåvor till bygget av utegårdarna har fått oss att passera 50 000 kronors strecket! 😀

Tusen tack till er
Kristina Falk, Boden
Viola Wallgren
Anneli Eriksson, Rimbo
Ellinor Kvarnlöf, Norrtälje

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12