Kontorsråtta?

Ralle hjälper mer än gärna till med lite kontorsarbete.

Ralle och Lovisa
Ralle och Lovisa

 

Hittade en liten kanelbulle. Frida snodde korgen när Moa vände ryggen till.

Frida

 

Det blir en kort visit för Tindra. Inga negativa rekord här inte. Hon flyttar redan idag. Hon blir innekatt tillsammans med en ung hona född i juni förra året. Det finns barn i hushållet varannan vecka.

Det blir två dagar på katthemmet för fröken.

Tindra

 

Till min stora sorg upptäckte jag att Rolands tumör i örat har vuxit tillbaka… Den verkar vara mycket snabbväxande. Vi rengör hans öron med 2-3 veckors mellanrum och nu sist när jag gjorde rent hans öron i januari var de helt okej.

Sista veckan har jag märkt att han varit loj och sovit mycket. För två dagar sedan såg jag att han kliade sig några gånger, men det måste man ju få göra. Idag satt han och skakade på huvudet och då skvätte det blod på fönstret!

Jag tog en titt i hans öron och såg att vänster öra var helt igenkorkat med samma typ av utväxt som sist… Jag gav honom smärtlindring. Ska diskutera med veterinär imorgon om hur vi ska gå vidare.

Roland

 

Nu är nians bås i princip klart. Vi ska bara få dit vinylmattan på foderhyllan. Den levererades idag, så förhoppningsvis ska boxen bli inflyttningsklar i dagarna. Jag har ett gäng i karantän som snart har gjort sina tre veckor och blir redo att flytta in i katteriet i början på nästa vecka.

Nian

 

Vi har fått en sjungande fröken. Det är Rose som börjat löpa… Hoppas kunna använda det till fördel för hennes träning. Honor blir ju väldigt keliga när de löper, så då kan hennes socialisering ta ett stort hopp framåt 🙂

Rose

 

Gåvor till bygget av utegårdarna fortsätter att strömma in 🙂

Tusen tack till er
Sonja Caris, Lidingö
Minea Broström, Norrtälje
Karin Nyblom, Vallentuna
Birgitta Lundmark, Stockholm
Gunilla Maria Berg
Flera anonyma gåvor via SMS

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12