Nemo har hittat hem

En innekatt, Nemo, har varit utlagd på efterlyst ett bra tag nu. Han har varit saknad i nästan sex månader. Han hade kommit ut av ett misstag när han var i Norrtälje. Någon hade sett honom i en lada och kontaktat ägaren, som var förbi och tittade och kände igen Nemo, men han hade blivit så skygg att de inte fick tag på honom. De fick låna en fälla av mig och Nemo som var väldigt hungrig gick lätt att fånga i den. Han är nu tillbaka i sitt hem i Järfälla. Ladan där Nemo hållit till låg cirka 4 km från huset där han försvann ifrån.

Nemo med en glad matte

Nu har min och Jan’s lilla älskling och kändis från NT och 2011 års almanacka, Leo, blivit hämtad. Jag som har släpat på honom i en korg vart jag än gick när han först kom. Varit med på födelsedagskalas i Upplands Väsby. Där han gjorde succé så klart! Matat mitt i natten. Han skrek så fort han såg mig = mat-tanten, men det fick mig att må bäst. Zelma gillade honom också väldigt mycket. Han var den första katt som fick sova i hennes korg. Även Jan fastnade väldigt för honom. Det var med sorg i hjärtat som jag släppte iväg honom, men jag vet att han kommer få det jätte bra.

Leo och Cecilia

Fick in en kattmamma med fyra små. De är en vecka gamla på ett ungefär. Har inte börjat öppna ögonen ännu. Det kom med två yngre honor tillsammans med henne, vi tror att det kan vara från en kull tidigare. Egentligen har vi inte plats att ta emot dem, men eftersom jag inte kan låta en mamma med småttingar bo ute nu, så tog jag emot dem i alla fall. Nu ät det knökfullt! De får de bo i ett hundbås så länge. Ett som jag brukar använda till löptikar bland annat. Båset ligger avskilt från de övriga hundbåsen. De kan höra hundarna och se när alla kommer och går. Tjejerna verkar inte alls bekymrade. De har även hälsat på min Zelma, utan en min. De är jätte keliga alla tre, så man funderar ju på hur de hamnade i en lada helt plötsligt?

Vi döpte mamman till Clarita.

Clarita

Döttrarna blev Carmen och Cassandra

Carmen och Cassandra