Öppet hus – Lördag

Upp tidigt på morgonen, för att hinna städa hos katterna. Tömma alla lådorna. Diska. Ladda med nytt strö. Mata. Få undan allt och även hinna med lite styling så klart.

Medan jag och Lotta fixade hos katterna, så höll Jan på ute med avspärrningar, skyltar och annat fix. Medan vi höll på med det så bakade Monica för fullt. Det blev 160 bullar. Färska och goda till fikaförsäljningen. Det blev också flera äppelpajer. Vid 14-tiden var allt slut! Limporna, äppelkakorna och bullarna.

Monica

 

Det var mycket folk som stod och väntade utanför innan vi öppnade.

Utanför loppisen

 

Jag fick knappt upp dörrarna innan det vällde in folk!

Loppisen

 

Suzanne kom förbi en stund och hon hittade några fynd hon med innan hon hälsade på nere hos katterna. Suzanne har själv tre hittekatter och vill hjälpa till på alla sätt hon kan.

Suzanne Axell och Cecilia

 

Hela teamet från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling var här och hjälpte oss sälja lotter. De erbjöd ansiktsmålning för de som ville och så hade de sitt hemliga projekt. Man fick spika i en spik med pärlor på för katterna på en skiva. Jag vet inte exakt hur reglerna var, för jag var ju fast inne på loppisen 😉

Katt

  

Det var många barn som blev målade till små katter.

Små-Katter

  

Själv sålde jag loppisgrejor tills fingrarna blev svarta! Av trycksvärta då, efter att ha slagit in hur mycket saker som helst.

Cecilia

 

Redovisning av dagen:

Loppisen drog in 17 856 kr
Fika såldes för 3 975 kr
Donationer nere på katthemmet togs emot för 3 476 kr
Lotter såldes för 5 169 kr
Totalt fick vi in 30 476 kr 

Vi fick också en hel del mat och klätterställningar till katterna.

Vi fick två nya medlemmar på plats och en fadder.

En visning på Melker bokades också in.

Många var intresserade av katthemmets dörrstopp, men den är inte till salu. Därför fick jag en beställning på att göra en likadan för 500 kr.

Katthemmets dörrstopp

 
 
Vi hade en visning kl 15 som resulterade i att Malte blev tingad och ytterligare en visning kl 16 slutade med att Röding flyttade till Stockholm. Röding har varit hos oss i 99 dagar.

Röding

 
Jag vill tacka alla som prutade uppåt när ni handlade på loppisen och alla som gav en slant till katterna. Det gör en stor skillnad för oss!

Tack också till Monica, Lotta, Kalle, Ann och Christer. Vi ses imorgon!

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670