Paradis har flyttat

Idag har Paradis blivit adopterad. Hon flyttar till ett hem i Norrtälje där det finns en katt i hushållet redan. Hon har bott på katthemmet i 155 dagar.

Paradis

 

Vi har haft veterinären här och gjort det vanliga. 25 st blev vaccinerade, fyra honor  och sex hanar blev kastrerade.

De rädda i karantän gick jätte bra att vaccinera. De tyckte inte att det var kul, men de satt stilla. Det vara bara en liten gråvit hona som skulle fly undan.

Fyrtal i karantän

 

Jag har gjort klart almanackans alla delar och läst igenom dem en sista gång idag och sedan skickat in dem. Jag kommer att få ett korrektur, som vi alla här kommer att få lusläsa och på måndag går almanackan till tryckeriet. Lite läskigt, för det är rätt stort denna gång. 1000 st ska tryckas.

Ann var förbi för att klappa katter. Hon lämnade en jätte söt kudde som hon har sytt. Den kommer att bli ett pris i lotteriet i jul. Hon hade också sytt hängmattor till katteriet. Jag ska se om jag kan få vaktmästaren att sätta upp dem idag 🙂

Kudde

 

Kattungarna i undangömmet fick ett nytt tvåvåningskartonghus att leka med. Bra att använda allt emballage till något kul innan det ska slängas.

Tvåvåningshus

 

När vi jobbat klart nu på kvällen och skulle gå hem, så hade vi två herrar som satt utanför dörren och väntade. Det var Figaro och Hector, som ville ha sin näve med kittentorrfoder, som husse lärt dem 😉 Hector skulle bara ta sig en titt inne först. Fast det var han som blev uttittad.

Hector blir uttittad

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670