Resultat av hjärnträning

Ralle och co fick en matgömma med godis av mig, för att det skulle få lite aktivering. Tanken var att de skulle ha lite att göra en stund i alla fall… Men det första Ralle och Andy gjorde det var att välta gömman och då föll så klart allt godis ut på en gång och de kunde äta upp det. Det kallas ju för hjärngympa… 🙂

Smart kille

  

I dag på en visning blev Morgan bokad och har nu flyttat till en familj i Edsbro. De har två katter i hushållet. En hona på 4 år och en hane på snart 1 år. Morgan har bott 38 dagar på katthemmet.

Morgan

 
Jag fick hjälp med att klippa till fler grytlappar. Det blev en fin liten hög av tygerna. Lotta sålde 16 stycken på öppet hus och gör fler hon med. Hoppas nu att vi kan sälja alla på julmarknaden. Jag la ut tre som auktioner på Tradera.

Monica och Cecilia

 

Det svarta bomullstyget jag köpt var väldigt skrynkligt och vi var tvungna att stryka det innan det gick att klippa ut mönstret.

Monica stryker

 

Provsydde en grytlapp till innan jag, Jan och Zelma gick ut i svampskogen. Vi plockade en stor korg med trattkantareller och en stor korg med svarta trumpetsvampar, så nu har vi lite mer att göra 🙂 Jag ska sy mer när det blir är dåligt väder. Någon gång långt fram i tiden hoppas jag. Det är ju en liten stund kvar till julmarknaden även om tiden tycks gå fortare ju äldre man blir.

Nu måste jag få fart på kalenderskapandet. Många har redan börjat fråga efter den och jag har sett att flera andra katthem redan börjat sälja sina. Jag hade planerat att ha hela oktober på mig att skapa och även för Elisabeth att hitta sponsorer. Vi kanske får tänka om. Jag har gjort klart Ninnis månad idag och ska börja med Rolands i morgon. Jag har redan valt ut bilderna, så det är bara att komponera ihop en bra layout och skriva en text. Peace of cake 😉

Cecilia

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670