Skräpkatter

Hur ska man sortera dessa hårbollar? Fast vi försöker ju arbeta för att katterna ska få ett värde och inte kastas bort när man inte vill ha dem längre.

Små skräpkatter som har roligt

 

Zelma försöker, tillsammans med Scarlett, att få mig och Jan att låta Zelma och Scarlett att bli sambo. De älskar varandra! Scarlett fortsätter med sina rymningsförsök och springer alltid raka vägen fram till Zelma och börjar kurra högt när hon kommer fram.

Zelma och Scarlett

 

Andy har anpassat sig bra efter att ha kommit tillbaka till katthemmet igen. Han hänger med killarna och busar med Prillan. Han är väldigt kelig både med oss och med de andra katterna.

Andy och Ralle (Röding)

 

De tre musketöserna 🙂

Flora, Paradis och Freja

 

Sopor eller ny lekplats? Jätte roligt med emballage 🙂

Highlife

 
Jag fick assistans idag från Angelica. Vi hann avmaska och väga alla kattungar och de vuxna som bor med dem. Sen fick många lek och kel, samt pälsvård.

Angelica

 
Två förskräckta kattungar kom in idag på 10-11 veckor. En hane och en hona. En äldre dam hade fått en katt, som sedan levererat kattungar och damen kände att det blev övermäktigt att ha kvar kattungarna när ingen ville ta över dem.

En av kattungarna

 

Filip har börjat slappna av, men han är som en snigel och håller sig till sitt hus. Han sticker ut huvudet när jag kommer med mat.

Filip

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12