Tjorven hälsar!

Sovit gott i mattes och husses säng. Mina kompisar Moa & Wira får sova i sina korgar i sovrummet. Tussen (En av Johannas döttrar) brukar komma in på natten och då sover hon hos mig i sängen.

På morgonen är det först jag och Tussen som får mat. Brukar serveras av husse vid 6-7 tiden. Blir blötmat. Tussen och jag äter tillsammans. Jag brukar sno mat av Tussen och det är OK för henne. Torrfoder har jag framme under hela dagen.

Tussen och Tjorven äter ihop

 

Sen är det oftast dags för besök på lådan. Tussen gör sina behov ute så jag har den för mig själv. Matte tycker att jag lägger stinkbomber som luktar HEMSKT. När jag blir stor kommer även jag göra mina behov ute till mattes och husses glädje.

Efter frukost är det dags för mig att göra av med energi. Innebär att ingen av kompisarna går säker. Tussen och jag jagar varandra och kör ganska tuffa brottningsmatcher. Jag jagar och brottas även med Wira och Moa. Jack Russlar skrämmer inte mig. Jag är en riktig tuffing säger matte och husse. Just för tillfället bor även en york hos oss. Vi är lika stora så det är hur kul som helst att jaga henne. Jag vinner……….

Tänk er jag har 3 hundar och en katt att busa med dagarna i enda.

Min första dag fick Moa och Wira träffa mig genom kompostgaller. Det var bra.

 

Sen är det dags att sova. Har tagit över hundarnas korgar eller så blir det under TV-bänken.

Tjorven

 

Vaknar efter några timmar, dags för lådan. Jag har fått på mig ett halsband med en bjällra för jag brukar vara ute en del. Jagar humlor, blommor, in i buskar, solar, busar med kompisarna och matte & husse. Så serveras blötmat till lunch.

Dags att sova. Lådan. Ute igen.

Första kontakten med gräs

 

Serveras middag, blötmat. Ute ett tag. Massor med jagande och busande.

Så blev det kväll. Race med kompisarna helst uppe i soffan. Gos med matte & husse.

Nu ska alla sova igen, det vill inte jag. Nej, nu släcker de överallt. Jag springer fram och tillbaka framför hundarna, bara för att retas. Äsch, ingen bryr sig. Egentligen kanske jag är lite trött. Upp i sängen gosar med matte & husse. Spinner högt. Trött……somnar sött. Drömmer om alla humlor och flugor som jag ska jag imorgon, självklart ska Tussen och hundarna få en brottningsmatch eller två.

 SOV GOTT. SPINN & KURR från Tjorven.

Tussen, Wira och Moa hälsar till världens bästa katthem, pensionat och hunddagis. Tack för att ni finns.

Hälsa till alla mina kattkompisar

Tussen