Två tingade

Vi hade besök på eftermiddagen av en familj som ville adoptera två vuxna katter. Jag presenterade de olika katterna som vi har som kan passa i en familj med en 6 månaders bäbis. Vi klappade och hälsade på flera kandidater. Skorpan kom fram på en gång när vi kom till hennes box och hon började stryka sig lite försiktigt mot kvinnan. Sen blev Skorpan mer och mer modig och tog för sig trots att andra katter också försökte synas. Både jag och Lotta blev väldigt förvånade eftersom Skorpan alltid gömmer sig när vi har besök. Det slutade med att hon charmade in sig och blev tingad. Hon blir hämtad på tisdag i nästa vecka.

Skorpan charmar

Familjen kunde inte riktigt bestämma sig för vilken katt som skulle bli nummer två att adoptera. Vi fortsatte och klappa och prata med de katter som är klara för adoption, men då fanns det en dam som redan hade bestämt sig.

Ros-Anna har redan tagit beslutet

Ros-Anna var redo att flytta på en gång. Hon hade tagit plats i bilbarnstolen. Vi vet ännu inte om hon är dräktig eller ej och det kommer att dröja några veckor innan vi vet om vi kan kastrera henne eller om det blir bäbisar, med det var inget problem. Skorpan flyttar först och Ros-Anna får komma när hon är klar.

Ros-Anna snackar in sig

   

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670