Vecka 7 – NT varit här och fotat

Edvin har blivit mycket mer van vid att vara här nu. Han har bott in sig och är inte lika blyg längre. Han kommer fram från sin sovplats och pratar med oss så fort någon av oss kommer in. Han är en morgontrött kille. Börjar kurra när jag pratar med honom, men han orkar inte röra på sig. Han sträcker ut sig på ryggen när jag klappar honom, men ligger bekvämt kvar.
Edvin

Vi har funderat och diskuterat mycket hur vi ska göra med Lillan. Hon mår inte bra alls av att bara ligga stel hela dagarna. Hon kommer bli svår att placera ut till ett nytt hem om det ens kommer att gå, men vi fortsätter att jobba med henne.

Norrtälje tidning har varit här och fotograferat och gjort ett reportage om katthemmet. Lillan var med på många bilder i min famn.

En kväll när jag gick ut med soporna gick jag förbi på utsidan av katteriet och då fick jag se Lillan i fönstret! Hon satt där helt normal och tittade ut, men sen fick hon se mig och sjönk ihop helt stel, sen slank hon ner till sitt gömme. Men det var underbart att se henne sitta där 🙂

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12