Esmeralda hemma igen

Esmeralda kom hem oskadd idag på morgonen. Hon har varit borta i 8 dagar.

Esmeralda

 

Ytterligare en katt som varit borta på Solö i 10 veckor kom hem igår. Hon var väldigt mager, uttorkad och full med fästingar, men mådde trots allt bra. Om de ändå kunde prata!

Fina

  

Fick mail från Elisabeth på Lidingö, som kämpat med att få sponsorer till vår almanacka. Hon har fått ihop 6 000 kr hittills 🙂 och fortsätter att kämpa på.

Företag som sagt ja till att vara med och sponsra är:

  • Växtplats Nybyn
  • Linneladan
  • Göthes sanitet
  • Super Cat Sweden  AB

Det har även ramlat in privatpersoner som vill sponsra. Jätte roligt! Tusen tack till alla 🙂

Jag har börjat gå igenom alla tusentalsbilder för att hitta de utvalda som kommer hamna i almanackan. Det är mycket som ska falla på plats. Det måste finnas en historia att berätta och jag måste ha bilder som går att trycka. Roland ska definitivt vara med. Även Ninni. Albert och Allan, som gjort ett stort intryck på oss och goa Fia-Lisa. Det finns så många att jag inte tror att det finns tillräckligt med månader på året…

Jag har pratat med en annan firma om att trycka almanackorna än den vi hade förra året och det kommer bli mycket bättre. Förutom tryckteknik, så kommer själva kalendern att bli mer som vi är vana vid. Röda dagar, veckonummer, namnsdagar osv.

Fick en beställning på 70 st medlemstidningar!! Av kvinnan som säljer kattpejlaren och hade annons i tidningen plus att jag skrivit en artikel om produkten. Hon vill kunna skicka med en tidning till de kunder som beställer från henne. Jätte härlig idé!

Medlemstidningen

 

Idag har Sofia varit här och hjälpt till. Även hon får mycket hjälp med att städa. Melker passade på att ta sig en plats i knät.

Jag börjar misstänka att Melker är döv. Han har inte reagerat när jag pinglat bakom honom med olika leksaker. Ska göra fler test när tillfälle visar sig. Han måste ju ha ryggen vänd mot mig och inte veta att jag är där. För det mesta är han först framme vid grinden 😉

Sofia

 

Alla nya kattungar blev vaccinerade idag. De skulle även bli chippade, men vi har slut på chip. Det visade sig vid närmare undersökning att den helröda kattungen var en tjej, så hon blev en Dina istället. Även den rödvita visade sig vara en hona, så Don fick bli Donna.

Dina

 

Lotta har kommit på ett nytt litet kattinspirerat tillbehör. En nåldyna 🙂 Ursöt! Vi funderar på om 50 kronor kan vara ett okej pris.

Nåldyna

 

Elina talar tydligt om att jag inte ska komma närmare. I så fall får jag skylla mig själv!

Elina

 

Lotta fotar Tipex till sin blogg 🙂 Ni får gå dit för att se hur det blev 🙂

Lotta

 
 Så här blev det med min kamera genom gallret på dörren.

Tipex

 

Ann Karlsson kom förbi med två nya underbart söta vetevärmare och passade också på att prata med katterna.

Linda, Ann och Lovisa
Vetekuddar

 

Sven har blivit tingad och kommer att flytta imorgon. Han kommer att få det tuffa jobbet att fylla Zorros skor. Har la i högsta växeln för att charma och det gick hem 🙂

Sven

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670

Sommartider

Från 1 juli fram till 16 augusti har vi sommartider på Kattcenter.

Butiken kommer vara öppen:
mån-fre 10-16
lör-sön 10-12