Nya vänner

Jag fick veta att typ 80 % av bloggens läsare åt pizza till middag igår efter att ha sett filmen med Rottie 😉

Det börjar ramla in beställningar på almanackan nu 🙂 och även sängar och möss. Det är bara några som jag skickat till Norrtälje. Resten har gått till bland annat Solna, Lidingö, Sollentuna, Uppsala och Habo . Häftigt!

Nya killgruppen (+ en liten tjej), som bildades efter det att katterna fick härja fritt igår.

Elias, Emmy, Jones, Dave och Emmet

  

Vår lilla knarkare, Ralle, får sin dagliga fix av Lotta. Ralle vet att livet blir lättare. Han söker aktivt upp oss för att få sin smärtlindring varje dag.

Lotta och Ralle

 

Sofia som praktiserar hos oss pratade om att hennes katt har ett öra som sett smutsigt ut ett tag och inte blir bättre av rengöring.  Jag sa åt henne att komma förbi med katten, så hennes pappa tog katten med sig när han skulle hämta Sofia efter hennes arbetsdag hos oss.

Sofias katt fyller 20 år om några dagar. Det är imponerande. Katten kommer från Gotland från början och var fem år när hon kom till Sofias familj. Jag fick chans att använda mina fina leksaker. Mikroskopet visade att det inte vara skabb och otoskopet kunde vägleda oss till att det förmodligen kan vara en öroninfektion i höger öra, så nu blir det till att beställa en tid hos veterinären.

Sofia med sin gammeltant

 

Våran gosigaste tjej, Sascha, har blivit tingad idag. Hon flyttar på söndag. Hon kommer att bli förebild åt en av kattungarna som hittades nu i veckan. De kattungarna som det gick att läsa om i NT i måndags. De andra tre syskonen har också fått hem.

Filip och Sascha

 

En ny katt kom idag till katthemmet. En ung hona, som är mager och inte id-märkt. Hon har gått ute en tid i ett sommarstugeområde utanför Rimbo. Det finns bara tre bofasta i närheten och ingen vet vems katt det kan vara. Hon kan kanske vara dräktig. Det är svårt att säga. Hon kan ha äta-mycket-mat-på-kort-tid-mage också.

Hon är i alla fall väldigt snäll. När jag började gå igenom henne och plockade bort en hel del fästingar, då började hon kurra på en gång. Hon var inte det minsta bekymrad över att hon kommit hit eller att hon hörde hundar.

Ny hona

     

Det tickar på med röster i tävlingen 🙂

Serla tävlingen

 

_____________________________________________
Vill du stödja Norrtälje Katthem?
Vårt Bankgiro är 495-5670