Vecka 22 – Strömming till alla

Belle har ätit upp sig lite, men hon är fortfarande för smal. Killarna diar inte längre vad jag kan se. Tommy är snart nästan lika stor som mamma. Ser lite komiskt ut när han står bredvid Belle.

Harriet har blivit brunstig igen nu. Hon ålar och skriker och gör sig till.

Jag och min pojkvän Jan var och fiskade strömming. Vi fick ihop en hel del, som vi delade ut till katterna. Det var något som lockade fram Lillan ur gömmet. Det var sååå gott!

Lillan och Måns

En del katter hade nog aldrig sett en strömming. De visste att det var något smaskens, men det var svårt att bestämma sig hur man skulle göra. Kattungarna var helt galna.

Sotis och Snuttan

Måns har fått flytta in med Johanna och hennes fyra bäbisar. Hon håller sig mest i sitt bo och diar, så jag provar och ser hur det går.

Therese är ju Sussi och har nu flyttat hem till sin familj igen.

Tjejen är väldigt hungrig nu för tiden. Hon slukar allt jag sätter fram. Var och fiskade strömming, som alla fick. Det var jätte gott! Lyxigt!

Svårt att få till ett möte, men de har ringt flera gånger och frågat om Ville är kvar. Hoppas att de får till det. Det låter som ett perfekt hem för honom.

Det är fortfarande väldigt porrigt inne hos Zingo… Hon ska fort ut ur boxen och springer fram till Ville och viker ut sig framför hans box. Han sitter på insidan och ser väldigt oförstående ut.

Får in tre kattungar som är 5-6 veckor. Det gick inte att fånga in mamman, så vi beslöt oss för att ta ungarna så att de inte blir vilda. De får bo med de andra kattungarna och Esmeralda. Jag och Jan döper dem till Kerstin, Karla och Kentha.

Tre små syskon