Vecka 24 – Många flyttar

Belle har fått flytta tillbaka in till sin stora familj. Mamma Zingo och bröderna Joey och Elvis. Hon var väl inte överförtjust till en början, men det har gått bra. Smågrabbarna har fått flytta in i ett kattunge rum. De tyckte att det var jätte roligt. Sååå många kompisar att busa med. Men skaran minskar med varje dag när alla åker till sina nya familjer.

Denna vecka har en ny stor herre flyttat in. Nalle, han är 10 år och riktigt stor. Precis som Zorro. Nalle är snäll och gör inget väsen av sig. Emma verkar inte bry sig speciellt att han flyttat in.

Esmeralda fixar med kattungarna. Hon kommer fram när jag kommer med maten. Har hon inte gjort förut. Hon har varit iväg och blivit kastrerad denna vecka. Det har gått jätte bra.

Hanna och Hans har flyttat ihop till en familj i Norrtälje. De ska få bli innekatter.

Hanna och Hugo

Holger blir hämtad efter midsommar. Han ska få bo tillsammans med Max, den röda katten som kom in som omplacering. Hendrix flyttar tillsammans med Sandra till en gård i Riala efter midsommar.

Holly flyttar denna vecka till en lägenhet i Stockholm där det finns en ettårig hankatt.

Holly

Harriet biter en besökare som hälsar på henne. Blir inte allt för djupa sår som tur är.

Lillan har fått en hel del nya kompisar i sin box. Nalle har flyttat in. En äldre hane på 10 år. Lillan bryr sig inte speciellt. Hon är väldigt trygg i sig själv när det gäller att umgås med andra katter. Hon har kommit fram flera gånger denna vecka när jag varit inne och fixat. Hon har suttit och tittat på mig. Hoppat fram och tillbaka mellan hyllorna. Inte sett det minsta olustig ut. Hon är riktigt söt. Ja, hon börjar tycka att jag är rätt okej efter nu fem månader 😀

Får in en kattunge som hittats ute på en stor väg. En vit hona, som är ungefär 12 veckor. Jag har döpt henne till Maja. Hon är väldigt rädd och chockad.

Maja

Johannas kattungar har blivit ganska rörliga denna vecka och börjat gå ur boet och knallat runt lite på golvet. Måns bryr sig inte om dem alls. Han skulle nog inte våga annat. Johanna håller honom i strama tyglar.

Skorpan och Tjejen har blivit kastrerad nu. Allt gick jätte bra. Tjejen har blivit rätt smal efter att ha ammat alla bäbisar.

Sotis har blivit så avslappnad och rolig. Han pratar och tar för sig på ett annat sätt nu. Stryker sig runt mig och flirtar från sin favorithylla. Han får numera sällskap från några modiga små, som kan klättra dit upp de med.

Tommy har blivit hämtad denna vecka.

Tommy

Tim ska åka på permis över helgen och om allt går bra så stannar han annars kommer han åter i veckan och flyttar permanent till midsommar. Tomas åker till sina hem nästa vecka.

Tim

Tindra och Torgny är fortfarande kvar hos oss. Kommer några som ska titta, så de får nya hem snart de med.

Ville blir hämtad denna vecka!!  😀

Stina blir tingad.

Stina

Stanley blir hämtad.

Stanley

En äldre kvinna har matat en katthona med tre kattungar. De säger att de vet vems katten är, men att de flyttat och lämnat kvar katten. Kvinnan undrar om jag kan hjälpa henne med kastrering av honan, så vill hon adoptera katthonan. Hon undrade om jag även kunde ta hand om kattungarna.

Saga