Fafner

Fafner

Hane född 2021-10

Fafner
Kön: Hane
Född: 2021-10
Grupp: Ungkatt
Innekatt: Ja
Utevistelse: Ja, men inget måste
Kattkompis: Ja, gärna Charlie White
Energi: Medel
Hundvan: Nej
Barnvan: Nej

Hans bakgrund är oklar då vi inte har fått någon information.

Han är lite försiktig och skeptisk i början, men är väldigt nyfiken och lekfull. Fungerar bra med andra katter. Kelig när kan fått titta och tänka lite är han kelig. Vill väldigt gärna ha en kompis att gosa med.

Grön tass: Gul tass: Röd tass:
Katten är helt tam och kelig, men kan ändå behöva tid när den träffa nya människor.Katten är lugn i människors sällskap, ibland lekfull, vill inte bli klappad och behöver mer tid för att lita på nya människor. Katten är osäker när den träffar nya människor. Vågar ännu inte bli klappad, och behöver mycket mer tid för att lita på nya människor.
Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig: Tid att anpassa sig:
1-3 månader i ett nytt hem. 3-6 månader i ett nytt hem. 3-12 månader i ett nytt hem.